Galerij 2 - De wereld onder de microscoop

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Galerij 2

Fotogalerij

Alle opnamen zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele doelen (presentatie, verslagen, scriptie, educatief et cetera). Voor commercieel gebruik dient toestemming aan de auteur gevraagd te worden.
All images are free to use for non commercial purposes (presentations, reports, thesis, educational et cetera). For commercial use you need permission from the author.


Muis embryo 16dpc sagittaal. Theorie is te vinden in de preparaatbeschrijving.Muiskop frontaal,  orgaan van Jacobson, reukepitheel en neusslijmvlies. Theorie is te vinden in de preparaatbeschrijving.Grote elastische arterie van een rat. Theorie is te vinden in de preparaatbeschrijving.Eicellen in het ovarium van een muis. Theorie is te vinden in de preparaatbeschrijving.Hartspierweefsel met intercalaire schijven. Theorie is te vinden in de preparaatbeschrijving.Midsagittale coupe door een muis van 6 dagen oud. Theorie is te vinden in de preparaatbeschrijving.

 Zenuwcellen met Nissl-substantie. Theorie is te vinden in de preparaatbeschrijving.Speekselklier (glandula submandibularis). Theorie is te vinden in de preparaatbeschrijving.Fluorescerende latex partikels in macrofagen gedifferentieerd uit THP-1 monocyten. Theorie is te vinden in de preparaatbeschrijving.Spermatogonese in de testis van een muis. Theorie is te vinden in de preparaatbeschrijving.Botvorming in diverse histologische kleuringen. Theorie is te vinden in de preparaatbeschrijving.Perifere zenuwtumoren, het schwannoom. Theorie is te vinden in de preparaatbeschrijving.

 

Back    Top    Next

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu