Galerij 1 - De wereld onder de microscoop

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Galerij 1

Fotogalerij

Alle opnamen zijn vrij te gebruiken voor niet commerciele doelen (presentatie, verslagen, scriptie, educatief et cetera). Voor commercieel gebruik dient toestemming aan de auteur gevraagd te worden.
All images are free to use for non commercial purposes (presentations, reports, thesis, educational et cetera). For commercial use you need permission from the author.


Longweefsel van een rat. Theorie is te vinden in de preparaatbeschrijving.Bloedcellen van de mens. Theorie is te vinden in de preparaatbeschrijving.Enzymen in de exocriene pancreas (alvleesklier). Theorie is te vinden in de preparaatbeschrijving.Mestcellen, cel van het bindweefsel. Theorie is te vinden in de preparaatbeschrijving.Slijmbekercellen in de PAS kleuring. Theorie is te vinden in de preparaatbeschrijving.Longtuberculose. Theorie is te vinden in de preparaatbeschrijving.Tumorpathologie en levermetastase. Theorie is te vinden in de preparaatbeschrijving.Adenocarcinoom van de dikke darm (colon). Theorie is te vinden in de preparaatbeschrijving.Ontstekingsreactie in de dunne darm. Theorie is te vinden in de preparaatbeschrijving.De slokdarm of oesofagus van een rat. Theorie is te vinden in de preparaatbeschrijving.Schildklier en bijschildklier van een rat. Theorie is te vinden in de preparaatbeschrijving.IJzer in macrofagen van de longen. Theorie is te vinden in de preparaatbeschrijving.Muiskoppen in diverse kleuringen. Theorie is te vinden in de preparaatbeschrijving.Tingible body macrofagen in de milt.  Theorie is te vinden in de preparaatbeschrijving.

Top    Next

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu